Loma-asuntomessut kierretty

Kuten viime kerralla hieman lupailinkin, kävimme Lappeenrannan Loma-asuntomessuilla eilen lauantaina. Tänä vuonna alue on rakennettu lähelle Imatraa, entisen Joutsenon kaupungin alueelle.

Messukohteet poikkesivat merkittävästi edellisestä vuodesta, koska yhtä kohdetta (rantasaunaa) lukuun ottamatta kaikki kohteet olivat ilman omaa rantaa. Ehkä tästä johtuen talot olivat melko omakotitalomaisia ja eivät antaneet meille paljoakaan osviittaa suunnitteluun.

Rannassa oli iso rantasaunanäyttely, josta saimme jonkun verran uusia ideoita ja varmistettua nykyisiä ajatuksiamme. Laiturit pyörivät erityisesti nyt mielen päällä, mutta niitä ei ollut kuin parilta valmistajalta.

Kameraan tarttui yksityiskohtia aikaisempaa enemmän — olimme selkeästi liikenteessä tosimielellä.

Kuvista huomaa meitä miellyttävän muotokielen. Viimeisen kuvan Olokolo (www.olokolo.fi) oli mielenkiintoinen tuttavuus, suunnittelijana oululainen säveltäjä Ilmari Mäenpää.

Sain eräältä liiketuttavaltani lahjaksi liput koko perheelle (kiitos Timo), joten tällä kertaa ei tullut kustannuksia messuiluista. Muutenkin rautakaupat ovat saaneet olla melko rauhassa. Tilanne saattaa muuttua lähipäivinä, koska vanhempani ovat saapuneet auttamaan tontin jatkokunnostamisessa.

Kommentoi