Vuoden 2018 kuvat

Kuten tuli jo aiemmin huomattua, en ole ehtinyt oikein ottamaan kuvia huvilaprojektista viimeisen vuoden aikana. Olemme kuitenkin edenneet projektissa varsin mukavasti, joten tässä kuvakooste tilanteesta viikko ennen juhannusta.

Sauna on ollut kylpykunnossa jo vuoden verran ja nyt saunatupakin on saatu asuttavaan kuntoon.

Kuvista uupuu vielä tuvan keittiö, joka asennettiin tiistaina juuri ennen juhannusta. Pitää yrittää ottaa siitäkin kuva, kun huomenna taas menemme huvilalle aloittamaan kesälomaamme.

Vaja on palvellut meitä jo parin vuoden verran. Siinä on puuliiteri, varasto ja kompostoiva WC – jota käytämme myös biojätteen kompostointiin.

Vajan eteen kylvimme nurmikon, joka on ollut poikien suosikkipaikka. Ostimme siihen ison jalkapallomaalin pihapelejä varten. Kohta nurmikkoa reunustavat pensaat alkavat olla jo ihan oikea este pallolle. Sitä ennen pallo haetaan noin vartin välein järvestä.

Saunan vieressä oleva kesäkeittiö on tällä haavaa eniten kesken. Kunhan se saadaan rapattua, saamme ulkotakan käyttöön. Aikanaan aukko suljetaan rullaovella ja sisälle tulee grilli ja apupöytiä ruoanlaittoa varten. Vesi saadaan saunatuvasta.

Ulkokalusteiksi ostimme K-Raudan Cello-sarjasta komposiittipintaisia ja metallirunkoisia pöytiä ja penkkejä. Pöytiä on kaikkiaan neljä ja penkkejä kahdeksan, puolet yläterassilla ja puolet alhaalla.

Näin voimme tarvittaessa siirrellä kalusteita terassilta toiselle, jos pitäisi ruokkia iso porukka. Yhden pöytäryhmän ympärille menee mukavasti kahdeksan henkeä ja ahtamalla kaksitoista, joten ihan heti noita ei onneksi tarvitse kuljetella.

Juhannuksen jälkeen sähkömies kävi asentamassa muutaman lampun huvilaan ja puuttuvat peitekannet. Samoin rantasaunaan on saatu putkityöt tehtyä. Huomenna nähdään, miltä ne näyttävät.

Yritän saada nyt jatkossa kuvia vähän useammin, kun on valmista pintaa ja yksityiskohtia esiteltäväksi.

Kommentoi