Nimet paperissa

Tein eilen mökkinaapurikierroksen nuoremman poikani Niilon kanssa. Keli oli hieno ajella mökkitontille. Tapasimme sekä tilallisen, jonka tilasta tonttimme on aikoinaan lohkottu, että toisen puolen mökkinaapurimme. Erittäin mukavaa väkeä kaikki, ostimme selvästikin mökin hyvästä naapurustosta.

Kävin suunnitelmamme kaikkien kanssa seikkaperäisesti läpi ja sain kaikilta myös hyväksynnän. Tänään luen hakemuksen vielä kerran ajatuksella, täytän mahdolliset aukkopaikat ja sitten laitan sen postin vietäväksi.

Kun olimme kerran saaressa, kävimme pikaisesti katsomassa mökin kuntoa. Tapaninpäivän myrsky oli tehnyt tuhoja naapureille, mutta meillä puut näyttivät olen suurin piirtein pystyssä.

Mökin seinässä kiinni ollut sähköjohto oli tosin tippunut maahan ja sille pitää tehdä jotakin ennen kuin tulemme lasten kanssa paikalle. Huomenna pitää soitella Fortumille ja selvitellä mahdollisuuksia. Vaikka johto oli maassa, sähköt toimivat mökissä.

Mökki oli sisältä siistissä kunnossa. Loppuvuonna jätetyt hiirenmyrkyt oli syöty kaikki — seuraavaksi pitää katsoa, että niitä ei ole jemmattu johonkin tyynyn tai patjan koloon.

Jäät olivat vieneet kaikki kaislat. Näyssä silmä lepäsi, tänä vuonna pitää antaa viikatteen heilua heti keväästä lähtien.

Kommentoi