Anomus vetämässä

Edellisen kirjoituksen riemu nimistä oli valitettavasti kuitenkin ennenaikaista. Kotona viimeistellessäni papereita luin ohjeet tarkemmin ja huomasin, että yksi asemakaavapiirros olisi pitänyt allekirjoituttaa. Tämä jäi tietenkin tekemättä.

Viime viikonloppuna, sunnuntaina tarkemmin, oli hyvä keli ja päätimme käydä saunomassa mökillä. Sauna oli talven jäljiltä hyvässä kunnossa, kuten mökkikin ja pääsimme vähällä siivoamisella. Yhtään kuollutta hiirtäkään ei löytynyt.

Fortum oli käynyt korjaamassa sähköjohdon. Erittäin pikaista toimintaa, soitin heille keskiviikkona ja perjantaina olivat jo käyneet nostamassa langan paikoilleen. Kiitos Fortumin väelle!

Saunan lämmitessä kiersimme naapurustoa ja saimme molempien mökkinaapureiden nimet piirrokseen. Saunomisen jälkeen — oli muuten erittäin hyvät löylyt, nyt kirjoittaessakin muistelen saunomista kaihomielin — kävimme vielä kantatilalla hakemassa heidän suostumuksensa.

Sunnuntai-iltana ajoin vielä Nurmijärvelle viimeistä nimeä hakemaan ja sitten laitoimme paperit kuoreen ja postiin.

Maanantaina tapasimme arkkitehdin ja sovimme jatkokuvioista. Odotamme poikkeamispäätöstä Karjalohjan kunnalta ja jatkamme sitten heti suunnittelua.

Olimme olleet sellaisessa luulossa, että anomus menee ELY-keskukseen käsiteltäväksi ja aikaa kuluu neljästä kahdeksaan kuukautta kunnan käsittelyn jälkeen. Soitin Karjalohjan rakennustarkastajalle, joka kertoi korvausrakennusanomusten tapahtuvan rakennuslautakunnassa. Tämä lyhentää hakuajan reiluun kuukauteen.

Nyt vain pidetään käsiä kyynärpäitä myöten ristissä, että anomus menee läpi.

Kommentoi