Kohti rakennuslupaa

Olemme viestitelleet arkkitehtiemme kanssa kiivaasti viimeisen kuukauden ajan. Suunnitelmat ovat tarkentuneet jatkuvasti ja muutokset pienentyneet kerta kerralta. Muutama päivä sitten päädyimme kauan odotettuun tilanteeseen: suunnitelmat ovat riittävän pitkällä rakennusluvan hakemiseksi.

Edellisen kuun kirjoitukseen nähden ei ole tapahtunut suuren suuria muutoksia, alla olevia kuvia voi verrata edellisiin.

Yksi kommentti

#linkki Jani kirjoitti

Ihan hyvännäköinen. 😉 Nykyään taitaa olla aika suosittuja tälläiset vähän modernimmat huvilat eikä enää haluta sellaista ”mummonmökki/pitsihuvilatyyliä” http://www.perhesivut.com/valoisa-huvila-korvaa-pimean-kesamokin/ Itsekin toki tykkään tälläisistä moderneista enemmän ja isot ikkunat on mukavat kun tuntee olevansa ”keskellä luontoa”. Toiset taas ei tykkää kun heidän makuunsa liian laatikkomaisia. Makunsa kullakin…

Kommentoi