Kevätsiivous sisällä ja ulkona

Vietimme viime sunnuntaina siivouspäivää mökillämme. Sanna siivosi talon sisältä ja minä siistin hieman ulkopuolta. Poikien harrastusten ja kavereiden syntymäpäiväjuhlien takia emme vielä päässeet viettämään yötä mökillä, mutta senkin aika lähestyy.

Itse käytin aikani viime vuoden rästien hoitoon. Ostimme loppukesästä riippukeinun pojille ja nyt sain sen kiinnitettyä puuhun. Samoin vajan edessä ollut rappu oli koko viime kesän ja talven kumollaan mökin edessä — nyt se on taas paikoillaan vajan edessä.

Nämä työt tulivat tehtyä vähän ex tempore -meiningillä. Kävin lainaamassa naapurilta akkuporakoneen, kun olin jättänyt omani kotiin. Pieni kateuden pistos tuntui, oli sen verran parempi tämä lainalaite — pitänee itsekin miettiä DeWaltin ostamista.

Lopuksi ryhdyin rakentamaan pojille laavua, kun olivat sitä aikansa kärttäneet. Jätin työn taktisesti kesken, onpahan kavereille kimmoketta tulla mukisematta mukaan seuraavillakin kerroilla.

Kesän tulo näkyy hankintojen kasvuna. Ostin naapurilta airot veneeseemme ja kävin tänään hakemassa Motonetista kahluuhousut kaislan niittämistä varten.